Hey sailor!

China Glaze Hey Sailor är min nya röda favorit! Täcker med ett lager, glider på som en dröm och är den där perfekta nyansen av rött som är anständig och helt galet sexig på samma gång. Kärlek!
OBS! Hey Sailor är inte riktigt sådär oranget i verkligheten.Besos!


304

Jepp, Stargazer 304. Fantasifullt namn, eller hur? Färgen är värd ett bättre namn. 304 är blått men jag vet inte vad jag ska kalla finishen? Den är i alla fall en dupe till Orly Halley's Comet, Zoya Charla m.fl. Helt underbart vackert men den här godingen är snyggast i lowlight, inte som alla andra som är finast i solljus. Första bilden är i solljus, de andra två i indirekt ljus. Jag lyckades inte få någon speciellt bra bild men i verkligheten ser det ut som en blandning av bild 2 och 3. :)


Besos! :)


Forget-Me-Not

Då är jag äntligen hemma från Irland! Jag har haft tre helt underbara veckor men det är så skönt att vara hemma! Självklart har jag köpt ågra nagellack och idag vill jag visa Catrice Forget-Me-Not! som är ett lila foil-lack. Täckande på 2 tunna lager eller 1 tjockt, superenkel att måla med (fast jag slarvade lite) och jag älskar Catrices borste, varken för bred eller för smal.Besos! :)


Snow, let it snow.

Det här är en festmanikyr som jag gjorde för ett tag sedan. Basen är Alpine Snow, tre lager, sen har jag stämplat lite Konad med plattan M78 och 4 av China Glazes metalliska lacker: Emotion, Cherish, Adore och Harmony.Besos! :)


RSS 2.0