Smooooooooth.

Teeez! Smooth 01 är Outta Controls rosa syster som jag berättade om för någon vecka sedan. Rosa, holografiskt, täcker på två lager och borsten är fantastisk. Färgen är egentligen lite mer ceriserosa.Besos! :)


Joddla mig på telefonen

OPI Yodel Me On My Cell är ett helt underbart teal-blåtonat skimmerlack! På bilder har jag aldrig tyckt att det varit särskilt fint men sen fick jag det i julklapp och kände att jag borde väl i alla fall använda det en gång. Tji fick jag, vilket underbart lack! Det fick till och med äran att vara på mina naglar när jag gjorde mitt teoriprov för B-körkort. Två underbara smör-lager och torkade normalsnabbt - med Seche Vite supersnabbt!Besos! :)


Frostigt

Ännu ett lack som påminner mig om sockervadd. China Glaze Frosty är ett vitt skimmerlack som är täckande på 3 lager. Formula är trög och svårkontrollerad och Frosty var så mycket finare på bilder, i mitt huvud och i flaskan än på naglarna.Besos! :)


Cherish

China Glaze Cherish är en mintgrön metallic som jag trivdes sisådär i. Jag tror att färgen är lite för meeeh för mig, jag ställer höga krav på mina älskade gröna lack. Därför piffade jag till Cherish med två lager av China Glaze Party Hearty men det blev väldigt juligt.

Besos! :)


Avundas mig.

Jag tror att jag har visat H&M Envy Me förut men jag älskar lacket så är kommer det igen. Täckande på ett lager, underbart djupgrön och superenkel formula att kontrollera.
 Besos! :)


Outta Control

Teeez! Outta Control 01 är ett superfint lila holografiskt lack som jag hittade på mitt lokala Parelle. Fanns också en blå och rosa nyans som också var holografiska, som självklart också följde med hem! Heltäckande med två lager, borsten var riktigt trevlig att måla med och en vackert spridd regnbåge, vad mer kan man önska? Bätte bild.Besos! :)


Tvillingblomma

Lumene 121 Twinflower är ett skirt och jobbvänligt lack. Jag målade fyra lager och hade fortfarande väldigt synlig VNL. Det här är lacket jag tar fram när jag har många pass på ett äldreboende där man inte får/bör ha nagellack. Färgen är ljust, ljust rosa med skimmerpartiklar i vitt, silver och rosa. Påminner mig av någon anledning av sockervadd. Ursäkta för de urkassa bilderna men lyckades inte få någon bra bild av Twinflower.Besos! :)


Sparkle-icious, babe.

Nu åker jag bort i tre veckor för att göra praktik på Irland, men jag har gjort iordning några förinställda inlägg för att det inte ska bli helt tyst här. Ikväll så vill jag visa OPI Sparkle-icious som jag har målat ett lager ovanpå två lager av H&M U Must Have This. Ensamt kräver Sparkle-icious nog 3 lager. Lacket är en genomskinlig bas med små glitterkorn i blått, lila och guld.
Besos! :)


It's a revvvolution

Color Club Revvvolution, ett asfalt-grått hololack med utmärkta lackegenskaper. Endast ett lager och formulan var hur lätt som helst att kontrollera, jag känner inget annat än kärlek för det här lacket.

Besos! :)


Paris memories

Det gröna lacket som jag använt som bas i den här manikyren kommer från Paris Memories, är täckande på 3 lager, jelly och en väldigt fin basgrön. Däremot var det lite tråkigt för sig själv så jag lade till lite streck och prickar.Besos! :)


Bling, back again

Jahapp, livet och skolan kom emellan kan man väl säga men nu ska jag väl försöka vara lite mera aktiv här. Vad jag vill visa idag är Lovie nr. 121 som är ett silvrigt holografiskt glitterlack, täcker med endast två lager, jag vet att det inte ser ut som det på bilderna men man ser ingen VNL IRL. :)
Besos! :)


RSS 2.0