Skola igen!

Jahapp, nu har man börjat skola igen... nu börjar jag sista året på omvårdnadsprogrammet och det känns ju super-underbart men samtidigt lite läskigt att snart behöva lämna tryggheten i skolan för att börja jobba! :)
Idag hade jag tänkt rensa ut några arkiv-bilder så vi börjar med H&M Cha Cha, alla har väl sett den redan men den är så fin och neutral men ändå blingig i solljus, så tre lager av Cha Cha med Diamont topplack:

Sedan har jag också haft Zoya Tangy på mina naglar i sommar, tre lager underbar grönska med duokromatisk persikofärgad effekt i vissa ljus:
Till sist H&M Dust and Diamonds, men jag förstår inte namnet! Dust, okej färgen är en nyans av brunt, men Diamonds? Finns inte ett litet skimmer/glitterkorn i den här raringen! Men jag älskar den ändå eftersom den är en perfekt höstfärg. Två perfekta lager med topplack:
Besos! :)


Partey!

Halloj, igår hade vi personalfest som avslutning på sommarn och jag bestämde mig för att jag ville ha partiga naglar också så det blev först China Glaze OMG, en väldigt kall silver-holo (pre-cleanup):

Och sen stämplade jag med BM 20 med Wn'W Black:

Besos! :)


Lady bugs

Oj, nu har jag varit borta länge.. Men det beror mest på sommarjobbet eftersom jag bara får ha neutrala färger på naglarna. Sedan så överlever inte lacken mer än en dag i diskrummet så jag har inte hunnit ta kort på det.. :) Men igår satt jag och lillasyster och målade naglarna (jag målade på oss båda) och det nyckelpigor! Ser inte helt flawless ut på en decimeters avstånd men på längre avstånd är det riktigt läckert! Jag använde Mavala Nice, L.A Colors Art Deco i Black och White. Först Mavala Nice all by herself (ignorera kladdet, gjorde cleanupen efter nailart-lacken):
Och nyckelpige-manikyren:

Och det var allt för idag,
Besos! :)


RSS 2.0