Sorry!

Ojoj, nu har jag varit borta mer än en vecka..livet kom emellan och sen har vi haft åskväder när jag haft tid att göra ett inlägg. Men nu tänkte jag visa vad jag haft på naglarna under tiden, nämligen Milani Hi-Tech och Cyberspace. Vi börjar med Hi-Tech som är en så underbart vacker holografisk vårgrön att den hör till topp tio, nej, den hör till topp fem! :) Jag vet inte vad jag ska kalla formulan men det är nästan som en färgad jelly-bas med glassflecks/foil-glitter... typ. Kan inte förklara något mycket bättre. Tre lager på båda färgerna:
Jahapp, dags för åska igen, ska försöka lägga in bilderna på Cyberspace imorgon! Nu har jag dessutom börjat jobba på mitt sommarjobb på Western Farm där allt är tidstypiskt 1879, därför kommer jag ha väldigt neutrala färger förutom när jag är ledig! :)

 Besos! :)


Frusen yoghurt..

De senaste tre dagarna har jag haft denna manikyr på naglarna. Det är Viva la Divas minilack nr. 18 som jag tror hette Frozen Yoghurt. Om det är likt frusen yoghurt vet jag inte men färgen är jättefin och.. gullig. :) Två lager täcker fullständigt och sen passade jag på att leka med mina nya nailartlack, L.A. Colors Art Deco i Wild Fuschia, Flamingo och Silver:
Besos! :)


Iiiiiiiiiih!

Mina nya lack från Cherry Culture kom idag! Jiiiiippiiiiiii! :)
Här är mina nya lekkamrater:Från vänster: L.A. Colors Art Deco White, Black, Silver, Wild Fuschia, Tropical, Flamingo, Milani Cyberspace och Hi-Tech.

Besos! :)


Prickar.

Oj, nu var det några dagar sen jag uppdaterade...så för att gottgöra det litegrann kommer här de två NOTD'er jag haft under tiden! :)

Första fösöket med mina Bundle monster plattor blev med Isadora Vintage Mint med prickar från plattan BM19 gjorda i turkosa H&M U Must Have This. :)

Nästa är China Glaze Sun Worshiper, ett neonlack som tog ungefär fyra lager för att vara tillräckligt täckande för min smak. Bilden gör inte lacket rättvisa och är betydligt mer lysande och "glowigt" i verkligenheten. Bundle Monster-trycket är gjort med Wet n' Wild Black.

Besos! :)


Nya plattor! :)

Tjoho, idag kom mina 21 plattor från Bundle Monster! Nu blir det leka med dem ikväll, JIPPI! :) Nu väntar jag bara på två nagellack och sex nailartlack från Cherry Culture. Om ni vill ha närmare bilder på plattorna så får ni hojta till i kommentarsfältet. :)

Idag vill jag visa China Glaze DV8 som har funnits ute länge nu men den är så underbart holografisk att jag måste lägga upp tre bilder, två i sol och en i skugga! ;) Baslack, två lager DV8 och ett lager snabbtorkande topplack:Besos! :)


Myskväll :)

Igår hade jag en supermysig kväll med två av mina närmaste vänner. Som vanligt blev det massor med tjejsnack, fnitter och dåliga skämt men det blev också nagelmålning! :) Jag är helt klart nagelnörden i gänget fast jag har lyckats dra in några stycken i träsket...mwahahaha! :D

I alla fall, här är Petras, H&M Mambo med vitt konadtryck:


Linnéas (som jag gradvis vänjer vid starka, knalliga färger, hon är en färgmes!), H&M It's genious M med konadtryck gjort i Wet n' Wild Black:


Och mina, Kubiss nr. 32 (en orange som är busenkel att måla med) med konadtryck gjort med Wet n' Wild Black:

 


Besos! :)


RSS 2.0