Mossa?

Idag tänker jag visa Depend nr. 199. Färgen är ljust, ljust grön eller nästan mer som en vit som lutar mot grön eller.. i alla fall så är det en svårbestämd färg och jag hittade ingenting att jämföra den mot tills jag tog en skogspromenad och la märke till renlaven! Exakt samma ton! Jaja nr 199 i sol och skugga + en bild på renlav bara för att jag vill:


Besos! :)


Foil? Metallic?

Jaja, jag vet inte exakt vad det är för finish på den här snyggingen (tror mest på foil). Det här är Kubiss No. 47 som jag köpte på min lokala Dollarstore-butik för ca 20 kr, rosa och silver-micromicroglitter som ser mörkt rosa ut i dåligt ljus, ljust rosa-silver i skugga och en underbar dammig rosa nyans i sol! :) På bilderna är det tre lager plus topplack, torkade väldigt fort och som vanligt har jag glömt att göra clean-upen innan jag tog kortet.


I solljus:I skugga:
Besos! :)
Och förresten, börja kommentera!


I Depend on you.

Dagens är Depend 196, även känd som den shrek-gröna. Jag tycker däremot att den är mer vårgrön och den  krävde tre lager för full täckning. Helt okej formula samma gäller penseln. Eftersom jag försummat mina Konad-grejer fick dem komma fram och leka och det blev tigerrränderna på M57 i H&M Blue My Mind:
Besos! :)


Liiiiiiiila...

Kärlek vid första ögonkastet! H&M Mambo är en underbar lila nyans som varken drar för mycket åt rött eller för mycket åt blått, min nuvarande perfekta lila. Två underbara lager och topplack, däremot är lacket scratchat på bilden eftersom jag glömde bort att ta kort på det förrän 3:e dagen och orkade inte lägga på nytt topplack ;) Jaja,  hetingen Mambo (ingen färgkorrektion):

Besos!


Kaching!

Jag hittade det! Det underbara H&M Cha Cha, nude/guld-nyans med holo-skimmer/glitter! Tog extremt många bilder men ni får bara fem (klickbara) bilder, första i skugga och resterande fyra i sol. Cha Cha, tre lager med topplack:

Besos!


Viva la Diva!

Oj, nu blev det en liten bloggtorka pga slutplugg inför nationella i matte! :) Men här är i alla fall en färg som jag älskar i flaskan men som inte riktigt lockade mig på mina naglar, tre lager av Viva la Divas minilack nr. 15 Apricot Pie (dålig clean-up!):

Besos!


H&M Blue My Mind

Ännu en färg jag älskar! Jag kallar den min radioaktiva-blåbärsfärg. ;)
Första bilden är baslack, två lager BMM och ett lager Diamont, andra är samma plus Konad-tryck gjort med H&M U Must Have This.
Besos!


Olivkryddor?

Det här lacket är nog ett av dem första nagellack jag bestämde själv att jag ville ha (i tio-årsåldern) och mamma fick vackert betala för det på frisörsalongen där jag såg det. Jag har alltid älskat grönt och det här är inget undantag! Nubar Shock Olive Spice är ett duokromatisk olivgrönt lack med rosa och guldiga nyanser beroende på vilket ljus man är i, helt underbart! 3 lager för att få bort VNL, men jag har aldrig behövt göra så lite clean-up som med den här, en dröm att måla med! :)

Besos!


RSS 2.0