Nagellackssmycken..

Hejsan. Har hittat en ny hobby...China Glaze Ruby Pumps + svart krackellackChina Glaze Emerald SparkleChina Glaze Kiwi Cool-ada + CND Effects Gold SparkleEtt mörkblått och ett ljusblått glitter från Claire'sSilver-holo-igt glitterlack från Lovie (Glittrar som tusan!)OPI Servin' Up SparkleChina Glaze Atlantis - örhängen (har även gjort ett halsband, superfint!)China Glaze Party Hearty

Så det är vad jag pysslar med just nu, naglarna har inte blivit lika ofta men förhoppningsvis ska det bli ändring på det nu!

Besos! :)


Till Audrey

Det här var ett sådant lack jag bara kände att jag måste ha. Inte för färgen. Nej för att det är en sådan klassiker! Breakfast at Tiffany's vet ni! China Glaze For Audrey är som en dammig pastellblå men mörkare med lite grönt i. 2 lager täckte perfekt.Besos! :)


Vacker tjej

Jag är så fruktansvärt kär i det här lacket! China Glaze Señorita Bonita är ett rödtonat lila lack som flyter på som en dröm. Tror jag har tre lager på bilderna men det är det definitivt värt!Besos! :)


Cool 02

Teeez! har tre holografiska lack, ett rosa, ett lila och ett blått. Cool 02 är det blåa och jag är så nöjd med det! Två lager täcker precis och det är en väldigt glad blå, eller vad man nu ska kalla det. Teeez! borste är helt underbar, lagom bred, lagomt hård och väldigt enkel att måla med helt enkelt.Besos! :)


RSS 2.0