Väx, skogen, väx.

Jag hade tråkigt här en kväll och bestämde mig för att göra en annorlunda fransk manikyr. Jag började med att måla en tippen i Catrice 340 Run Forest Run! (som också finns med samma namn fast är en mörkare grön) men det blev lite för tråkigt så då målade jag på lite glitter med hjälp av OPI Glow up already! och oj vad nöjd jag blev, blir definitivt en remake när naglarna har fått lite längd! Kass bild, jag vet.Besos! :)


Nagelkväll..2

Hade nagelkväll med min faster för något tag sedan. På henne målade vi 2 lager H&M Peppermint Fusion och tryckte Konad med China Glaze Devotion. På mina blev det OPI Dating a royal och Konad tryckt med Color Club Worth the risque.

Besos! :)


Inta scenen.

OPI Take the stage är ett orange metallic/foil-lack och det är en färg jag tycker om men inte älskar. 2 till 3 lager beroende på hur tjocka du gör dem, OPIs pensel som är lite för hård för mn smak men det får ett plus för att den är 1 av 12 lack från ett samarbete med filmen Burlesque.Besos! :)


Gör intryck.

Lumene 11 Make Impact är ett sött rosa lack med holografiskt skimmer och det är läckert men ändå jobbvänligt. 3 lager, enkel att måla med och borsten är kort men precis.Besos! :)


Lila panik!

China Glaze Purple Panic är en av mina nya kärlekar som kommer användas flitigt i sommar! Så rosalila neonig perfektion! Två lager, glider på som smör och läckert skimmer. Sedan kan du välj om du vill bära det matt eller lägga på topplack och få den glansiga härligheten som jag föredrar. Obs! Bilderna är väldigt rosa, lacket skrämde min kamera. Tänk er lite mörkare men ändå lysande vibrerande underbar rosalila.

Besos! :)


Smutsiga bär

Catrice 420 Dirty Berry är en dov, ljus, dammig lila med holografiskt skimmer. Två lager, underbar borste och torkade snabbt. Kärlek!

Besos! :)


Rosa lemonad

En söt rosa sommarfärg, Isadora Pink Lemonade. Heltäckande på tre lager, Isadoraborsten är som vanligt - för bred för mitt lillfinger men perfekt för de andra naglarna. Dåliga bilder, mycket mer lysande korallrosa i verkligheten!

Besos! :)


121 - roligt namn

Viva la Diva 121, underbart vacker färg men usch så tråkigt namn! Ett mörklila lack med underbart glitter som täcker på 2 lager och torkar normalsnabbt.Besos! :)


Iron Mermaiden

Det här är Catrice 490 Iron Mermaiden, ett duokromt lack som skiftar i lila, rosa, grönt och grått. Superfint! Tror det var antingen 3 eller 4 lager, mest troligt 4, men vem bryr sig när resultatet blir så vackert! Jag älskar Catrice-penseln och formulan torkade fort.

Besos! :)


RSS 2.0