Mint + Happy Purple

Första bilden är två lager av China Glaze Re-Fresh Mint (ursäkta märkena, hade lite bråttom i säng) och andra är med ett lager av H&Ms Glitter Purple ovanpå:Besos! :)


Spending Cash..

Spending Cash with Carl är ett av lacken H&M släppte till hösten tillsammans med Razzle Dazzle och Envy Me som det också kommer bilder på så småningom. Ett lager(!) som bara gled på, helt underbart! En djupt mättad kungsblå färg:Besos! :)


Ljus petrol..

är Paris Memories nr. ?  (lyckats få nagellack på lappen!) Ett jellylack, täckte med tre lager och färgen var väldigt klädsam. Första bilden är på lacket ensamt och på andra bilden har det fått sällskap av Viva La Divas matta topplack:Besos! :)


No Mambo Jambo..

är H&Ms havsgröna lack med ljust blått skimmer. Två lager täckte perfekt och färgen är unik i min samling i alla fall:
Besos! :)


Grå stjärnkväll..

var inspirationen till denna manikyr. Ett lager av Depend nr. 169 med ett lager av China Glaze Fairy Dust:Besos! :)


Nagelkväll..

med faster för ett tag sedan. Hennes målade jag i H&M Dust & Diamonds och tryckte sen med vitt ett prickmönster:Mina målade jag i H&M Check Me Out och tryckte på ett lövmönster med guldholoiga (är det ens ett ord?) China Glaze GR8:Besos! :)


Tant Britta...

är faktiskt en supercool tant! Make Up Stores Britta är otroligt holografiskt. Ljust rosa, två lager och voíla! Holo-kärlek:
Besos! :)


Cyberspace

Jaja, jag vet att jag lovade er bilder på den här redan i somras men hellre sent än aldrig eller hur? :) Milani Cyberspace, 2 lager holgrafisk ljusblå härlighet. Den holgrafiska effekten är starkare i verkligheten men:
Besos! :)


Madeleine, how I love thee!

Nu ska jag visa det mest holgrafiska lack jag någonsin använt, nämligen ljust beigea Make Up Store Madeleine. Det visar till och med en stark holografisk effekt i svagt ljus. Två lager varvat med varannat lager baslack och sen topplack (ångrar topplacket i efterhand, tog bort lite av effekten):
Besos! :)


RSS 2.0