Avundsjuk, jag är så avundsjuk!

H&M Envy Me. Jag ÄLSKAR detta lack, måste köpa en back-up! Okej, okej, andas... Grönt skimmerlack, opakt med ett lager (om man inte klantar sig som jag), högblankt utan topplack, nämnde jag att det är helt OTROLIGT? Äh, bild:
Och tydligen är det här den bästa bilden jag har tagit...TYPISKT! Fast nu fick jag en anledning att använda det här igen någon dag.. :D

Besos! :)


Krackel, krackel, krackel..

Idag blir det Wet 'n Wilds Black Creme, 2 lager men hade räckt med 1 om jag inte klantat mig, med ett lager av Isadora White Art:
Besos! :)


Grape Pop

China Glaze Grape Pop, 2 lager, med lite nailart (aka två glitterstreck, komplicerat värre) gjort med Lovie nr. 13:
Verkligen dåligt ljus men ni ser ju vad det handlar om i alla fall! ;) Glittret är förresten guldigt och väldigt holografiskt!

Besos! :)


Bus eller godis?

Och nu är det halloween igen. Eftersom jag inte skulle på någon fest och klä ut mig så bestämde jag mig för att spöka ut naglarna istället! :) H&M Moody Model som bas och sen lite olika tryckmotiv:

Från vänster: Fladdermöss, stjärnor + en häxa, spindelnät + spindel och en skorpion.
På tummen sitter det en ful dödskalle.

Besos! :)


Rainbow

Jag kände för något lite roligare i augusti och gjorde därför en skittles-manikyr med H&Ms sommarfärger. Jag använde två lager utav varje:
Tumme It's Genious M
Pekfinger Check me Out
Långfinger Being on the A-list
Ringfinger Bella's choice
Lillfinger U must have ThisAndra dagen la jag på China Glaze Fairy Dust, ett fint silver-hologlitter i genomskinlig bas:Och tredje dagen fick jag hem Nubar 2010, ett flake-lack med genomskinglig bas, och var ju bara tvungen att pröva det också men lyckades bara fånga flakesen på en tumme:Besos! :)


Nubar Reclaim

Eftersom jag inte har varit fast i nagellacksträsket mer än ett år så missade jag när Nubars gröna kollektion kom ut och jag trodde att chansen att få ett av dem var minimal. Jag älskar grönt och i senaste laddningen topplack/baslack jag beställde klickade jag även med Nubar 2010 och kikade runt bland resten av färgerna. Vad hittar jag om inte Nubar Reclaim, en GRÖN HOLO! Kunde ju inte låta bli, så:

Besos! :)


Bronze goodness

Jag hade länge suktat efter ett bronzigt lack eftersom det är en färg jag passar väldigt bra i. På Åhléns hittade jag då i fyndhögarna för 35 kr Viva la Diva 57. Det var kärlek vid första ögonblicket och det fick följa med mig hem, applikationen var bra men lite rinnigt, torkade lagomt snabbt och var täckande med två lager. :) Nr 57:Det var i samma sväng jag fick hem mina Isadora Graffitti nails så det svarta, Black tag fick pryda mina naglar i någon dag:

Besos! :)


RSS 2.0