Karin

Japp, det är jag. Tänkte att det kanske skulle vara kul att veta lite mer om mig som person. ;)

Jag heter Karin och jobbar som undersköterska och habiliteringspersonal. Jag älskar att jobba med människor men vårdyrket är inte min livsdröm! :) Nagelintresset utvecklades för lite mer än ett år sen, vet inte varför men har hela barndomen fått höra att jag har fina naglar och började ta mer hand om dem med olja och liknande och köpte på mig ganska så många Depend-lack och det har bara utvecklats mer och mer. I dagsläget har jag nog ca 90-100 lack och ska snart fixa mig en Ikea Helmer så mer får plats! ;) Ni kanske vill ha stash-foton?
Mina naglar är helt naturliga, använder antingen OPI Natural Nail Base Coat eller Trind Nail Repair som baslack och Seche Vite som topplack (måste ha snabbtorkande överlack eftersom jag har svårt att sitta still :)). Konad är något jag gör när jag känner mig sugen och har tid, har många plåtar och 8 speciallack. :)
Mina mest älskade lack är nog mina sex stycken Zoya eftersom dem heter exakt samma sak som min lilla vovve! Hon är fem år nu och min mamma kom på namnet och det fastnade och sen helt plötsligt hittade jag ett nagellack som hette och stavades samma som älsklingshunden och var bara tvungen att ha några, kosta vad det kosta ville! ;)

Ja, iallafall här är gårdagens nagellacksval (fast nu är den borta, överlevde inte tre timmars bad i klorvatten, men då får man måla om ^^). Viva La Diva minilack nr 17 Cheesecake, älskar färgen men 4 lager? Får se om jag kommer använda det igen...därför är det också lite geggigt runt nagelbanden, blev less efter tredje! ;) Måste nog skaffa mig ett liknande men mer täckande, jag vet ju att gula lack kan vara lite tricky... :)

Har ni några frågor så fråga, jag bits inte! :)

Besos!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0