Metallic Fuschia

Jag har en otrolig förälskelse i Kleancolors Metallic-lack! Dem är helt underbara! Täcker på ett lager (i alla fall dem jag har provat än så länge) och torkar superfort. Det här är då Kleancolor Metallic Fuschia, ett lager, flöt på/ut precis som det skulle och vara bara helt fantastiskt fint. Har också märkt att utan topplack är Metallic-lacken som vanliga metalliska lack, men med topplack så får dem det där extra Ooooumphet i färgen och man bara smälter lite...



Besos! :)


Kommentarer
Postat av: Cactus

Visst är de härliga! Jag kan intyga att alla är lika bra i formulan också :)

2011-10-22 @ 13:08:19
URL: http://cactusnailpolish.blogspot.com/
Postat av: Karin

Härligt, Cactus, då har jag något att se fram mot! :)

2011-10-22 @ 20:52:18
URL: http://nagelfreak.blogg.se/
Postat av: Amaaaanda

Hej hej,

jag har en tävling på min blogg där du kan vara med och tävla om en hel uppsättning av depends höstlack! Hoppas du vill vara med och tävla

http://amaaanda.myshowroom.se/vinn-hela-depends-host-kollektion/#comment



Kram Amaaanda

Följ mig gärna på bloglovin också !

2011-10-26 @ 19:24:04
URL: http://amaaanda.myshowroom.se
Postat av: Anna

En fråga, hur många ML är det? Ja har funderat på att köpa jättemånga, men sen kom jag på att jag inte ens vet hur mycket det är i en flaska! Smart.



Tacksam för svar!



P.s, hittade din blogg genom att söka på google (efter hur många ml det fanns i lacken) och den är verkligen bra! Följer dig nu på bloglovin. :)

2012-01-05 @ 23:01:42
Postat av: Karin

Hej Anna, kul att du gillar bloggen! Kämpar just nu med att få blogg.se's app att fungera så jag kan blogga från mobilen.. Det går inte så bra ;)

I Kleancolors lack är det 15 ml så dem är väldigt prisvärda! Det enda som du bör tänka på om du beställer många är att paketet lättare fastnar i tullen. Jag beställde 46 lack, det paketet fastnade och tullen kostade ca 350 kr. Men i slutändan kostade lacken mellan 20 och 30 kr per styck så ändå sjukt värt det!

2012-01-05 @ 23:27:00
URL: http://nagelfreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0