TJOHO!

Åh, jag är sååååååååå lycklig just nu! Paketet kom fram preeeeecis som det skulle! Vill ni se dem? Vill ni? ;)Paketet när det kom, juicetetran är med för att visa hur stort paketet var..Välpaketerat!Välinslaget!Kleancolor Chunky Holo Scarlet, Chunky Holo Poppy, Chunky Holo Purple och Chunky Holo CandyKleancolor Chunky Holo Fuschia, Chunky Holo Bluebell, Chunky Holo Teal och Chunky Holo CloverKleancolor Chunky Holo Black, Holo Yellow, Holo Orange och Holo BlueKleancolor Holo Green, Holo Pink, Fashionista och Afternoon PicnicKleancolor City Never Sleeps, My Valentine, Shooting Star och FireworkKleancolor Party Fever, Winter Wonderland, Holo Chrome och Blue-eyed GirlKleancolor Born To The Purple, Red-Hot, Metallic Black och Metallic GreenKleancolor Metallic Red, Metallic Pink, Metallic Fuschia och Metallic PurpleKleancolor Metallic Aqua och Metallic SapphireNYX Emerald Forest, Luscious Green, Enchanted Forest, Carnival och Turks and CaicosMilani Jewel FX Gems, Jewel FX Silver och Jewel FX GoldMilani Purple Gleam, Red Sparkle, Hi-res och HD

Besos! :)


Kommentarer
Postat av: Ida Pie

Hej! Ett par frågor. Har du möjligtvis beställt dessa lack på Beautyjoint? Om svaret är JA vill jag ställa ytterligare frågor.

Jag sätter just ihop en lista på vad jag ska beställa därifrån. Och de har ju en gräns på 4 pounds (typ 1.8kg) på paketen. Det här är 46 st och jag undrar om de var under vikt-gränsen? Jag vill ju beställa så många som möjligt :D

Och dessutom undrar jag om ditt paket fastnade i tullen eller inte? Och om beautyjoint skrev det exakta värdet eller om de skrev ett mindre värde på paketet?

Tacksam för svar!

Titta gärna in på min blogg...

http://idapie.blogspot.com/

2011-10-30 @ 02:19:47
URL: http://idapie.blogspot.com/
Postat av: Karin

Ja, det är beställt från Beautyjoint,

Under viktgränsen,

Ja, det fastnade i tullen och jag fick betala ca 300 kr i moms + postens avgifter,

BJ skrev ett mindre värde på paketet.

Hoppas svaren hjälpte dig! :)

2011-10-30 @ 21:57:25
URL: http://nagelfreak.blogg.se/
Postat av: Ida Pie

Då måste jag räkna med att mitt paket också fastnar i tullen och att jag får betala mer. Typ 400kr extra. Shit tullen måste vara typ 30-40% av värdet. Men även om man måste betala typ 1000:- för 46 nagellack så är det ju ändå billigare än i sverige. Blir under 25 spänn flaskan i alla fall.

Tack för svaret!

2011-10-30 @ 22:32:43
URL: http://idapie.blogspot.com/
Postat av: Karin

Tullen är på 25 % men sen tillkommer också postens avgifter...men det är ändå extremt mycket billigare än i Sverige, jag betalade ca 30 kr per flaska med tullen inräknat :)

2011-10-30 @ 23:06:42
URL: http://nagelfreak.blogg.se/
Postat av: Ida Pie

30 kr är ingenting. Woohoo.

2011-10-31 @ 22:55:15
URL: http://idapie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0